Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Brandglas

Brandglas stopper ild og varme i at brede sig til andre rum og bygninger.

 
A. Guhle og Søn leverer og monterer forskellige typer af brandbeskyttelsesglas. Brandglas er specialstyrket glas, der stopper ildebrande i at sprede sig. Hermed kan mennesker komme ud, og brandfolk kan arbejde sikkert bag glasset.

Vi anbefaler to forskellige typer af brandglas, som vi monterer i en jernkonstruktion. Den ene er flammestoppende brandglas: E30, E60, E90 eller E120. Disse brandbeskyttende glas stopper ilden i at brede sig fra 30 minutter til 120 minutter – alt efter glassets tykkelse.

Den anden type er flamme- og varmeisolerende brandglas, der sikrer, at hverken ild eller varme slå igennem glasset indenfor den valgte tidsramme fra 30 til 120 minutter: EI30, EI60, EI90 eller EI120.

Vi anbefaler brandglas ved flugtveje i offentlige bygninger; i bevaringsværdige ejendomme; i vinduer og døre ud mod bevaringsværdige huse og på steder, hvor man vil undgå, at en eventuel brand breder sig til omgivelserne.

Kontakt os for individuel rådgivning og et uforpligtende tilbud. Vi har den nødvendige ekspertise i levering og montering af alle typer af brandglas.
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3