Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

AS-forsatsvinduer

AS-forsatsvinduer er et enkelt og vedligeholdelsesfrit skydevinduessystem af aluminium, der effektivt isolerer ældre vinduer.

 
AS-forsatsvinduer er et velfungerende skydevinduessystem, som vi bygger på bestilling og efter mål i vores værksted. De varmeisolerer, lydisolerer, mindsker kuldebruget fra de eksisterende vinduer, og så sparer du penge på varmeregningen. Skydevinduerne er bygget af en ramme af aluminium, der holder helt tæt; er lette at montere; er nemme at åbne og lukke og er stort set vedligeholdelsesfri.

Skydevinduerne ændrer ikke på husets facade udadtil og har et enkelt, neutralt design indadtil i huset. Skydesystemet gør det nemt at lufte ud, da man ikke behøver at flytte ting fra vindueskarmen, som man gør med almindelige forsatsvinduer.

Aluminiumrammens overflade er sprøjtelakeret hvid, men du kan få den lakeret i alle farver mod et pristillæg. Vi isætter forskellige slags specialglas efter ønske: Energiglas isolerer fantastisk og reflekterer varmen tilbage i huset; sikkerhedsglas falder ikke ned, hvis det går itu; og råglas kan fås i forskellige matterede mønstre.

AS-skydevinduessystemet er et universelt skydesystem, der bliver brugt effektivt til mange andre formål såsom skabsdøre, altanafdækninger, udestuer, billetluger og kølemontre.

 
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3