Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Indgangspartier

Vi bygger alle typer af indgangspartier til virksomheder og private hjem – i en overbevisende kvalitet.

 
A. Guhle & Søn tilbyder en bred vifte af lyse og lette indgangspartier til butikker, virksomheder, kontorbyggerier og private hjem.

Vi leverer og monterer alle typer af enkelt- eller dobbeltdøre efter mål og individuelt design, så de matcher dit hjems eller din forretnings udtryk og krav om funktionalitet. Vores flotte glasdøre er lavet af 10 mm hærdet glas og kan fås med eller uden ramme af jern eller aluminium.

Kontakt glarmesteren for individuel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Helglasdøre af lavet af rent glas helt uden ramme. Det er en visuelt flot løsning, som giver lys, luft og giver en følelse af masser af plads, fordi udsynet er frit.

Jerndøre er lette og stilfulde glasdøre, der er monteret i en spinkel jernkonstruktion – udført af en smed. Netop fordi det er helt igennem specialbygget, udfører vi dit indgangsparti efter individuelt design i alle former, farver og mål – alt efter dine personlige ønsker.

Aluminiumsdøre er glasdøre i en vedligeholdelsesfri ramme af aluminium. Vi anbefaler aluminiumsdøre i større partier af døre, da de har en lidt grovere ramme. Vi bruger det tyske kvalitetssystem Schüco, og sikrer dig dermed et af markedets bedste og mest gennemprøvede aluminiumssystemer. Der er mange muligheder, når det gælder udformning og design.

Vi har et stort udvalg af håndtag – og kan levere speciallavede håndtag med din virksomheds logo eller udarbejdet efter dine ønsker.
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3