Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Glarmesterarbejde

A. Guhle & Søn udfører alle former for reparationer af glas fra småskader til større glarmesterarbejder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

 
Vores glarmester kommer hurtigt ud til dig, når skaden er sket. A. Guhle & Søns velfungerende serviceapparat og store glaslager gør, at vi hurtigt og effektivt udbedrer alle former for glasskader. Fra udskiftning af smadrede eller punkterede ruder, ituslåede spejle, revnede glastage, udbedring af forsikringsskader til andre slags glarmesteropgaver.

Ved større glasskader får vi hurtigt dækket skårene inde og lukket af så ingen kommer til skade – oftest indenfor fire timer, fra du kontakter os. På vores store glaslager har vi de fleste typer af glas og spejle, så vi kan gå i gang med at udbedre alle former for glasskader med det samme.

A. Guhle & Søn er en traditionsrig forretning, der sætter en ære i godt håndværk og ordenlig service. Derfor kan du være sikker på, at en aftale med os bliver overholdt. Vi er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning, der er vores kunders garanti for et godt håndværk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3