Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Termovinduer

Udskiftning af ældre ruder med moderne termoruder er en god investering, som bliver tjent hjem over varmeregningen.

 
Termovinduer varmeisolerer, lydisolerer, forhindrer træk, giver en øget komfort og et langt bedre indeklima. De forhøjer dit hus værdi og sparer penge på varmeregningen.

A. Guhle & Søn har mange års solid erfaring med udskiftning af alle typer af termoruder. Kontakt os for vejledning og rådgivning, så du finder de rigtige termovinduer til dit hus.

Energiruder forbedrer indeklimaet mærkbart og holder på varmen dobbelt så godt som almindelige termoruder. Energiruder lader solens lys og varme passere ind i rummet og reflekterer varmen tilbage i huset. Det vil sige, at der slipper mindre varme ud end der kommer ind. Vores energiglas har en hard coated belægning, der gør tilmed gør dem ridsefaste.

Lydruder sænker støj udefra markant. Det kan være larm fra trafikerede veje, togbaner, stærkt besøgte områder eller støjende beværtninger. Lydisolerede ruder kan dæmpe lyden med det antal decibel, du ønsker.

Solafvisende ruder afhjælper sydvendte vinduer, hvor varmen er for stærk. Ruderne holder varmen ude, men lader stadig lyset komme ind. Alternativt kan de laves i tonet glas, som dæmper lyset i solvendte stuer eller kontorer.

Sikkerhedsruder er lamineret, så glasset ikke falder ned, hvis det går itu. Med sikkerhedsglas i dine vinduer undgår du, at folk kommer til skade, hvis det smadrer. Sikkerhedsglas er lovpligtigt i institutioner, skoler og offentlige bygninger, men det giver også en større sikkerhed i private boliger og boligforeninger – specielt i glasdøre og vinduer, hvor børn kan komme til skade.

Indbrudssikrede ruder hindrer indbrud samtidig med, at du undgår at skulle afskærme dine vinduer med et jerngitter. A. Guhle & Søn leverer alle former for sikringsglas til din virksomhed eller forretning – monteret efter gældende regler. Vores indbrudssikrede glas lever op til alle sikkerhedskrav og kan bygges med eller uden alarmtråde.


 
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3