Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Sidehængte AGS-forsatsvinduer

Sidehængte forsatsvinduer er et økonomisk og effektivt forsatsvindue, som i høj grad bevarer vinduernes udseende indadtil i huset.

 
AGS-forsatsvinduer er sidehængte forsatsvinduer med en tynd ramme af aluminium, der bliver koblet direkte på den bevægelige del af vinduesrammen. Det vil sige, at det er en enkel og diskret løsning, som ikke ændrer på vinduerne udadtil, og i høj grad bevarer vinduernes udseende indenfor i huset.

A. Guhle & Søns sidehængte forsatsvinduer varmeisolerer, lydisolerer, mindsker kuldebruget fra vinduerne, og så sparer du penge på varmeregningen.

Vores glarmester bygger sidehængte forsatsvinduer på bestilling og efter mål i vores værksted, så de passer nøjagtig til dine vinduer. De er nemme at montere, men vi tager os gerne af monteringen.

Standartvinduerne leveres med hvidlakerede aluminiumsrammer, men de kan lakeres i andre farver. Du kan få dine sidehængte forsatsvinduer med specialglas, såsom energiglas, sikkerhedsglas eller råglas – alt efter dine ønsker og behov.

Kontakt vores glarmester for individuel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Download brochure (pdf 1.2 MB)

Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3