Kontakt os nu
Kontakt
Ring til os nu på telefon 39 64 02 43 eller lad os kontakte dig.
 
Navn

Eventuel virksomhed

Telefon
E-mail

Beregn anti-spam:
4+4 =

top

Nye vinduer

Når du skal udskifte dine vinduer, kan det være en ualmindelig stor mundfuld at finde vej i det udbuddet. Derfor tilbyder A. Guhle & Søns individuel fagrådgivning, så du får de bedste kvalitetsvinduer i netop det design og i de materialer, der passer til dit hus og dine ønsker.

 
For at sikre vores kunder den højeste standart og kvalitet leverer vi udelukkende danskproducerede vinduer og døre, der er godkendt af Dansk Vindues Certificering (DVC). Og altid med grå eller sorte varmkanter, som reducerer varmetabet og mindsker risikoen for indvendig kondens.

Der er adskillige muligheder, også når det gælder valg af materialer:

Trævinduer er den klassiske løsning af massivt kernetræ i fyr eller mahogni. Trævinduer er smukke, men kræver løbende vedligeholdelse.

Træ-alu vinduer vedligeholdelsesfri vinduer, der har træ indvendigt og aluminium udvendigt. Indadtil fremstår de ligesom klassiske trævinduer med enten profiludskårne rammer eller Softline – et enkelt look med bløde kanter.

Alu-vinduer er en langtidsholdbar løsning, som er vedligeholdelsesfri.

Koblede vinduer er ideelle, hvis du ønsker at energisikre dit hus uden at ændre på husets facade. Koblede vinduer er to-lags-vinduer med 3mm glas udadtil og energiglas indvendigt.

Vi har mange års solid erfaring indenfor udskiftning af vinduer. Kontakt os for individuel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 
Copyright © A. Guhle & Søn A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3